Ítaca Reus

el nostre bagatge

Ítaca reus som una residència de gent gran i centre de dia que va iniciar l’activitat al 1995, amb l’objectiu de tenir cura de les persones. Amb el temps, hem acollit a diverses generacions de families que passats uns anys tornen i recorden el nostre bon tracte amb els seus familiars. L’equip s’ha anat modificant i adaptant sempre sobre la premisa del bon tracte i el respecte de la intimitat i les voluntats de cada persona.

El nostre bagatge ens anima a seguir treballant per millorar els serveis i allargar al màxim l’autonomia de les persones que han fet d’Ítaca, la seva llar.

Ítaca Reus, forma part del Grup Ítaca amb el qual es comparteix els principals pilars d’acció: Missió, Visió, Valors. És important que doneu un cop d’ull a la web del grup on tambe trobareu informació relacionada al compromís amb la nostra feina, la nostra política de qualitat, abast, pla d’igualtat i canal ètic.

Marquem la diferència

perruqueria de la residència per a gent gran Ítaca Reus

TOTS ELS SERVEIS

per satisfer totes les necessitats

A la Residència Itaca Reus tenim tot el que puguis necessitar, per fer la teva estada el més confortable possible. Tenim servei d’infermeria, psicología, fisioteràpia i terapia ocupacional, com també treballadora social, doctora, servei de perruqueria i podologia.

residents de la residència Ítaca Reus fent el planter

ACTIVITATS I EXCURSIONS

per mantenir-nos ben actius

Si t’agrada passejar en companyia o relaxar-te amb les teves aficions, gaudir de les festes tradicionals, celebrar el teu aniversari o sortir d’excursió. No ho dubtis, som la teva residència!

cuinera de la residència de gent gran Ítaca Reus cuinant

CUINA CASOLANA

per a tots els gustos

Tenim cuina pròpia i doble menú i la nostra cuinera et delectarà amb menjars casolans que podràs compartir amb els teus familiars, perquè podran venir a veure’t sense horaris de visita.

Residència assistida

74 residents

Centre de dia

15 places

La millor ubicació

amb facilitat d’aparcament

La residència està situada a la comarca del Baix Camp, amb un clima mediterrani, càlid i assolellat.

En un edifici de més de 1.800 m2, dividits en 4 plantes, amb un jardí i solàrium.

Estem en un barri tranquil de la ciutat de Reus a 100 metres de l’estació d’autobusos i a 5 minuts del centre de la ciutat. I amb facilitat d’aparcament en tot el barri.

La nostra filosofia

Des de la residència Ítaca Reus fem un acompanyament tant en tot el procés d’adaptació en la nova etapa que inicia la persona com en la resta del temps que campartirem junts. Aquest és un treball conjunt de tots els professionals que col·laborem amb les famílies.

Des dels inicis s’ha treballat amb el concepte de l’atenció centrada en la persona, cultivant l’autonomia i la individualitat de cadascú.

Comunicació

Administració

Estem en contacte constant amb el departament d’afers socials i famílies i de Salut. Participem activament en l’agència integrada.

Informant a les famílies

Per nosaltres és essencial oferir informació constant a les famílies sobre qualsevol canvi en la situació del centre.

Famílies sempre conectades

Realitzem les visites amb cita prèvia i garantint la seguretat de totes les persones que hi participen. I en els moments en que les visites s’han restringit per seguretat, hem facilitat videotrucades a totes les persones que viuen amb nosaltres.

TRUCA'NS
977 770 442